Je autosleutel is een meer dan essentieel onderdeel van je auto. Zonder autosleutel kun je geen kant op, sterker nog, je kunt niet eens je auto in! En dus is het altijd weer handig om alvast een oplossing te hebben, nog voor het probleem zich voordoet. Want wat als je autosleutel afbreekt in het slot van de deur? Of wat als je je autosleutel kwijt bent? Dan sta je daar, naast je auto en die gaat op deze manier nergens naartoe.

Je ziet je geest al dwalen

Je gedachten gaan direct uit naar alle kosten die je moet maken. Het afslepen van je auto naar de dealer, het laten bijmaken van een sleutel door de dealer en dan ook het wachten op die nieuwe autosleutel nog… Dat kan bij de dealer tot wel 2 weken duren! Gelukkig is er een andere oplossing. Je kunt gewoon je autosleutel op locatie laten bijmaken. En dat voor een fractie van de prijs die de dealer vraagt. En ja, die sleutels werken meer dan goed, zijn volledig geprogrammeerd en gaan weer jaren mee. En dat binnen een uur na aankomst van de monteur. Het is bijna niet te geloven, maar het is echt waar. Je bent dus al snel weer op pad, in je eigen auto en zonder extreem hoge kosten.

Het gebeurt (bijna) iedereen wel eens

Je wilt je boodschappen van de achterbank pakken en je legt éven je autosleutel neer. Dan heb je je boodschappen en klap je de autodeur dicht. Op slot. Met je autosleutel er nog in. Als je dan voor je huis geparkeerd staat en je hebt binnen een reservesleutel liggen, dan is er niks loos. Maar wat nu als je geen reservesleutel hebt? Of je staat niet in de buurt van je huis? Dan zal die deur open moeten om je sleutel te kunnen pakken. Een autodeur staat er nu niet direct om bekend dat je deze gemakkelijk kunt openen zonder sleutel. Je kunt dan beter de professional inschakelen. Hij of zij kan schadevrij autodeur openen. Dat kost hoogstens een paar minuten en jij kunt weer bij je sleutel en je weg vervolgen. Je hoeft dan niet bang te zijn voor lelijke lakschade of een kapotte ruit. Je auto ziet er nog steeds uit zoals je ‘m hebt geparkeerd.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen